Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

One Direction - Gotta Be You

2011.11.15. 20:23 engyus

Simon Cowell kedvenc fiúbandája tényleg nem bíz semmit a véletlenre. A tavalyi X Factor selejtezői után összekovácsolt One Direction nevű együttes, a közelmúltban adta ki első önálló dalát, amivel hatalmas sikereket ért el. A showban csak a harmadik helyet sikerül megszerezniük, viszont ez is remek ugródeszkát jelentett számukra. What Makes You Beautiful című felvételük hatalmas sláger lett, rögtön a brit toplista első helyén mosolygott vissza ránk.

Az öt fiú hamar a lányok kedvencévé avanzsálódott. Persze nem csak a külső, hanem tehetségük miatt is. Első lemezük egy évvel a műsort követően fog megjelenni november 18-án. A srácok debütáló korongja, az Up All Night címet kapta, melyről már két dalt is megismerhettünk. Elsőként a What Makes You Beautiful c. dalt, majd a nemrég bemutatott Gotta Be You c. felvételt. A fiúbanda új dala november 11-én jelent meg az új album második kislemezeként. Már az új zenei videó is elkészült, amit most be is mutatok a lányok nagy örömére!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music gotta be you x factor klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos one direction one direction gotta be you one direction gotta be you official music video one direction gotta be you klippremier új klipek

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr663385742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása