Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Christina Perri - A Thousand Year

2011.10.27. 19:40 engyus

Jól dönthettem az év elején, amikor a 2011 Reménységei című rovatomban Christina Perri-t is bemutattam, hiszen azóta világszerte népszerűvé és közkedveltté vált a tehetséges énekesnő. A 25 esztendős amerikai lány Jar Of Hearts c. felvételével vált ismertté és hódította meg a zenekedvelők szívét. Az érzelmes ballada több országban is a toplisták élmezőnyében szerepelt, valamint a tehetséges You Tube énekesek körében is igen népszerűvé vált.

Idén kiadott Lovestrong c. lemezének dalai után Christina Perri újabb felvétellel jelentkezett a közelmúltban. Ám ezúttal nem saját albumán énekel, hanem a Twilight Saga című mozifilm harmadik részének hivatalos zenei korongján találkozhatunk vele. A The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 címet viselő nagylemez a mozifilmet megelőzően, november 8-án kerül kiadásra. Az első kislemez a jól ismert Bruno Mars legújabb dal, az It Will Rain volt. Ezt pedig most Christina Perri újdonsága követheti. A Thousand Years, ezt a címet kapta az október 18-án megjelent felvétel. Nagyon szép dalról van szó. Aki kedveli az énekesnő megható balladáit az most sem fog csalódni. A dal zenei videója ma debütálhatott az interneten. A Twilight szerelmeseinek érdemes figyelmesen megtekinteni a videót, hiszen több jelentet is láthatunk a film harmadik epizódjából. A népszerű könyvből készült mozifilm első két része után valószínűleg a harmadik rész is nagy közönségsikert arat majd. Vélhetően az albumon található filmzenékről is elmondhatjuk majd ezt.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music videóklipek klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos christina perri a thousand year christina perri a thousand year official music video christina perri a thousand year twilight saga christina perri a thousand year klip új klip the twilight saga breaking down official music soundtrack he twilight saga breaking down filmzene album christina perri a housand year

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr63334702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása