Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Enrique Iglesias ft. Pitbull - I Like How It Feels

2011.10.03. 23:44 engyus

Valahogy most is az az érzésem, mint Rihanna legutóbbi kislemezdalánál. Ugyanis azt hittük Enrique Iglesias legutóbbi albumáról már nem lehet több bőrt lehúzni. De tévedtünk! 2010 júliusában jelent meg Euphoria címen az énekes kétnyelvű stúdióalbuma, amiről ez idáig hét kislemez és szintén hét klip jelent meg. De a hölgyek és persze a többi rajongó nagy örömére Enrique úgy döntött, hogy kiadja a nyolcadik kislemezt is, melyhez természetesen egy újabb klip is dukál.

A nagysikerű album soron következő dala az I Like How It Feels címet viseli. Hivatalosan ma, azaz október 4-én jelent meg a felvétel, mint az Euphoria nyolcadik kislemeze. A több mint négy millió példányszámban elkelt album, limitált kiadásban is kiadásra kerül. Így a dalújdonság a bővített nagylemez második kislemezeként is felfogható. A dance és az electro-pop stílusjegyeit ötvöző dalban Pitbull is közreműködik. A hivatalos videoklip a napokban került bemutatásra. Ezúttal backstage videókat és az énekes életét megörökítő amatőr felvételeket láthatunk a zenei videóban.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music enrique iglesias napi music slágergyanús engyus enrique iglesias i like how it feels enrique iglesias i like how it feels pitbull enrique iglesias i like how it feels official music video enrique iglesias i like how it feels klippremier enrique iglesias i like how it feels video i like how it feels

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr963276719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása