Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

X Factor '11 # 4. - Teltségérzet

2011.09.24. 13:38 engyus

Most először sikerült megtapasztalnom hogy milyen tömény is egy hét munka mellett és három X Factor valamint egy The Sing Off évad mellett. Úgy bizony, hiszen a héten elindult az első amerikai széria is, melyben Simon Cowell irányítja a zsűri munkáját. Rögtön két válogatót is megtekinthetett a közönség melyek az eredeti brit mintára, precízen és profin lettek elkészítve. A show hozza a tőle elvárt minőséget, hiszen változatos, dinamikus és élvezetes. Persze ez mégis csak Amerika, azaz itt minden kicsit nagyobb, minden kicsit látványosabb. Vannak idióták, és vannak igazi tehetségek is. Az idő és a hely szűke miatt az elmúlt két adás legnagyobb meglepetését, és számomra legmeggyőzőbb fellépőjét, a 18 esztendős Melanie Amaro-t emelném ki. Nincs is rá szó, tessék meghallgatni!

A brit évadban egy dupla adással véget értek a válogatók, összeállt a Bootcamp mezőnye, akik között kimagasló előadókat ismerhettünk meg. azért az utolsó pillanatok is tartogattak még kellemes perceket. Most John Wilding produkcióját választottam, aki tavaly már próbálkozott. Akkor a válogatón és a Bootcampon átverekedve magát egészen a Mentorok házáig jutott, ahonnan nem volt tovább. Azóta azonban láthatóan és hallhatóan sokat fejlődött és újra megpróbálta… És a végén őszinte leszek! A magyar adásból egyszerűen nem maradt meg senki! De tényleg. Nincs olyan, akire emlékeznék, úgyhogy ezúttal kimarad a hazai széria!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music x factor x faktor napi music slágergyanús engyus x factor 2011 x faktor 2011 hungary x factor 11 4 teltsegerzet

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr713252966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása