Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Jennifer Lopez - Papi

2011.09.19. 22:33 engyus

Nem gondoltam volna hogy Jennifer Lopez kissé agyon erőltetett visszatérő dala, a Pitbull közreműködésével készített On The Floor ilyen sikeres lesz. Nehezen indult a dolog, aztán a végén mégis nagy kedvenccé vált a Lambada ismerős dallamaira írt sláger. Talán a sok próbálkozás után végre sikerült J. Lo-nak visszatérnie a csúcsra. Na de meddig?

Áprilisban érkezett meg az énekesnő hetedik nagylemeze, amely végül a Love? címet kapta. Természetesen a hivatalos első kislemez az előbb emlegetett dal volt, amit hamarosan az I’m Into You c. felvétel követhetett. Ám a divatos dance elemeket ezúttal nélkülöző dal már jóval mérsékeltebb sikereket ért el. Szeptember 13-án látott napvilágot Lopez kisasszony legújabb albumának harmadik kislemeze, amely visszatért a pörgős és dinamikus ritmusokhoz. A Papi című újdonság egy átlagos dance pop nóta mely a mostanság igen sokszor felbukkanó RedOne nevéhez fűződik. Először csak promóciós kislemezként jelent meg a felvétel, de végül hivatalosan is a boltokba került.

A felvétel zenei videója tegnap került bemutatásra. Mondhatnám hogy viccesre sikeredett de néha inkább bugyutának tűnhet a Los Angelesben leforgatott klip. A videó annak a Paul Hunternek a nevéhez fűződik, aki már korábban is dolgozott együtt az énekesnővel, többek között az If You Had My Love és a Love Don’t Cost a Thing c. dalok zenei videóinál. A klip története szerint minden férfi J. Lo-t akarja, minden férfi az ő lábai előtt hever. Csinos a hölgy még így negyven felett is, de azért ez egy kicsit túlzás :)

Szólj hozzá!

Címkék: zene music jennifer lopez papi napi music slágergyanús engyus jennifer lopez papi jennifer lopez papi official music video jennifer lopez papi klippremier jennifer lopez papi videoklip jennifer lopez papi új dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr133239702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása