Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Jay Sean ft. Lil Wayne - Hit The Lights

2011.03.23. 18:22 engyus

Jay Sean legutóbb Alesha Dixon kapcsán szerepelt a blog hasábjain. Akkor az Every Little Part Of Me című, Alesha Dixon dalban közreműködött. Előtte pedig szintén nem egy saját dal apropóján került szóba az indiai származású brit zenész neve. Ugyanis Jay Sean is részt vett, a januárban megrendezett Ázsia Kupa főcímdalának elkészítésében. Most azonban végre saját dallal, készülő albumának egyik előfutárával ismerkedhetünk meg.

Jay Sean jelenleg is negyedik albumának munkálataival foglalatoskodik. A Freeze Time címet viselő album a tervek szerint már a múlt év végén megjelent volna. Ám a nagylemez nem a kívánt ütemben készült, így a megjelenési dátum július 5-re módosult.

Az első kislemeze már augusztusban megjelenhetett, a videoklippel együtt. Ez nem más volt, mint a Nicki Minaj közreműködésével készült 2012 (It Ain’t the End) című dal. Februárban pedig a második single is megérkezett. Az új felvétel Hit The Lights címen került a boltokba és a rádiók lejátszási listáira. A dalban és a ma debütáló zenei videóban Lil Wayne is felbukkan, aki még mindig nem sokat tesz hozzá a produkcióhoz. Még mindig nem értem, miért olyan felkapott az unalmas nyöszörgése… Mindenesetre a dal egészen jó lett. A klipben azonban nem sok minden történik.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music jay sean napi music slágergyanús engyus jay sean ft lil wayne hit the lights jay sean ft lil wayne hit the lights official music video jay sean hit the lights jay sean hit the lights music video jay sean hit the lights klippremier jay sean hit the lights videoklip hit the lights

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr162765675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása