Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Adele - Someone Like You

2011.02.21. 22:22 engyus

Először meg akartam várni, hátha készül klip is Adele legújabb dalhoz! De hamarabb lett aktuális, mint gondoltam. Így hát bőségesen írtam róla Nektek. A mindössze 22 esztendős brit Adele két évvel ezelőtt tűnt fel a zenei palettán, egy Bob Dylan feldolgozással. A Make You Feel My Love című felvétel új változata hamar nagy kedvenccé vált. A dal máig igen sikeres, többször visszatért már a lejátszási listák élmezőnyébe. De azt sem szabad elfelejtenünk, hogy 2009-ben két Grammy-díjjal is elismerték tehetségét.

Adele idén januárban jelentette meg második stúdióalbumát 21 címen. Az első kislemez a Rolling In The Deep c. dal volt, ami novemberben került a boltokba. Majd február 15-én ezt követhette a második kislemezként megjelenő Someone Like You. A dalt az amerikai zenész és producer Dan Wilson, és Adele írta. Egy igazi zongoraalapokra épülő balladáról van szó, amely első hallásra elvarázsolja az embert.

A múlt héten megrendezett Brit Awards 2011-es díjkiosztón Adele is a fellépők között volt. A közönség nagy örömére legújabb dalát adta elő. Az érzelmekben gazdag előadás meg is tette hatását. A nézőkön és az est házigazdáján kívül Adele is könnyekig hatódott. A világklasszis produkció után nem is meglepő, hogy Adele vasárnap már a brit Top 40-es lista élén találta magát. Így már a brit énekesnő is elmondhatja magáról, hogy Európa legmeghatározóbb slágerlistájának élén szerepelt.

Ráadásul az iTunes letöltési listát is sikerült meghódítania a múlt héten. Sőt! Korábban kiadott Rolling In The Deep c. dala is a top 10-ben található mindkét listán. Úgy néz ki Adele végleg letette névjegyét a zene világában. Valószínűleg a jövőben is hallani fogunk még róla és a két Grammy mellé, talán több is csatlakozhat.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music adele napi music slágergyanús engyus someone like you adele someone like you adele someone like you official song adele someone like you live adele someone like you live brit awards 2011

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr192678338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása