Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Paramore - Now

2013.02.18. 22:45 engyus

music-paramore-now.jpgNehéz, fáradtságos és küzdelmes időszakon van túl a Paramore. Akik figyelemmel kísérik a zenevilág történéseit, illetve a Paramore históriáját, tudhatják hogy 2010-ben nagy érvégés érte a bandát. Két alapító tag kiszállt, és háromtagúra csökkent a rockformáció. A feloszlás is szóba került, ám végül ha csökkent létszámmal is, de tovább zenélt a Paramore. Azok számára akik kevésbé ismerik ezt a műfajt, főként az első Twilight film, Decode c. slágere kapcsán ismerhették meg őket. 2009-es Brand New Eyes c. albumuk pedig elképesztően sikeres volt, ahogy az korong kislemezdalai is. Hosszú pihenő után itt a várva várt folytatás. Január közepén megérkezett a visszatérő dala Now címen. A múlt héten pedig a felvétel hivatalos zenei videója is debütált az MTV zenecsatornáján.

Két évvel ezelőtt sokakat szomorított el a hír, miszerint feloszlik a méltán népszerű Paramore. Aztán szerencsére hamar kiderült, hogy Hayley Williams vezényletével továbbra is zenélni fog a közkedvelt rockbanda. "Csupán" két alapító tag, Zac és Josh Farro lépett ki. Hayley, Jeremy Davis és Taylor York pedig úgy döntöttek, hogy triót alkotva tovább dolgoznak és a jövőben folytatják azt amit 2004-ben elkezdtek. Ahogyan az várható is volt, hosszabb időre volt szükség az újjászületéshez, az új album  elkészítéséhez. De a rajongók nagy örömére nem kell tovább várnunk! Ez év tavaszán, egészen pontosan április 9-én új Paramore album jelenhet meg Paramore címen. Ha minden igaz nem kevesebb, mint húsz dal kapott helyett az együttes negyedik stúdióalbumán. A banda tavaly december 6-án jelentette be az új nagylemez címét és megjelenési időpontját. Ezt követően másfél hónapot kellett várni az első kislemezdalra, ugyanis január 22-én került bemutatásra a Now című felvétel. Egyelőre vegyesnek mondható a dal fogadtatása. Vannak, akik nagyon odavannak az együttes újdonságáért, de vannak, akik csalódásukat fejezték az új felvétellel kapcsolatosan.

Pedig abszolút nincs itt semmi gond! Adott egy megtépázott, sok nehézségen átment együttes, akik tényleg nehéz időszakon vannak túl. És abszolút le a kalappal előttük, hiszen dönthettek volna úgy, hogy: Oké, akkor vége, befejeztük! Hayley Williams is választhatta volna a szólókarriert, mert bizonyosan nem bukott volna bele. Emlékezzünk csak az Airplanes c. sikerdalra 2011-ből. De ők máshogy döntöttek! Elkezdtél elölről felépíteni azt, amit már korábban is megtettek. Szóval akik fanyalognak a dal, és az időközben debütáló klip kapcsán, azok csak legyenek türelemmel. És az sem árt, ha egy kicsit értelmezzük a dalt és a múlt héten megjelent Now zenei videóját, ami nem szól másról, mint a nehéz időkről, a harcról, és az újrakezdésről. Lehet, hogy kicsit más lesz az új album, mint amit eddig megszokhattunk. Sőt, biztos hogy más lesz! De bízzunk Hayley-ben és előlegezzük meg számukra a bizalmat!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music paramore klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek paramore now paramore now official music video paramore now klippremier paramore now új:klip paramore now:új dal paramore now video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr345080765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása