Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Ellie Goulding - Explosions

2013.01.31. 23:12 engyus

Ellie-Goulding-Explosions-2012.jpgMa nem leszek a szavak embere, előre szólok. Bár volt ez már így párszor, aztán a végére mégis egy oldalnyi gondolatot osztottam meg Veletek. Na de Ellie Gouldingról már annyit írtam és annyiszor, hogy nem igazán van új a nap alatt. A brit énekesnő pályafutásának kezdetén még többnyire megosztotta a zenei társadalmat és a kritikusok és vegyes érzésekkel nyilatkoztak róla... bla bla bla... Annyira unalmas ez a szövegelés, minden egyes cikkben leírják ezt róla és én is ezt teszem állandó jelleggel. Pedig ma már egy elismert énekesnőről van szó, aki nemrég adta ki második albumát. Hamarosan pedig egy újabb dalt jelentet meg Explosions címen.

A tavalyi év októberében, egészen pontosan október 5-én érkezett meg Ellie Goulding második stúdióalbuma Halcyon címen. A pár héttel korábban bemutatott első kislemezdal, az Anything Could Happen volt a lemez előfutára, ami azóta közismert dallá nőtte ki magát. Ezt a decemberi Figure 8 követhette. Érdekes műfajkeveredés jellemezte a felvételt, melyben Ellie korábban megismert stílusának jegyei a modern elektronikus zenével keveredtek. Ezzel a dallal együtt mutattam be a balladaszerű, lassú és érzelmes I Know U Care-t ami az egyszerűség és a letisztultság mintapéldánya volt az elődjéhez képest. Hivatalos kislemezként nem, csupán promóciós single-ként került kiadásra Ellie legújabb dala, az Explosions c. szerzemény. A dal már augusztusban közkinccsé vált, ám egészen mostanáig nem igazán hallottunk róla. Talán a napokban bemutatott zenei videó segít majd a felvétel népszerűsítésében. Az biztos hogy nem Ellie Goulding legsikeresebb daláról van szó, hiszen az Explosions csak a 122. helyen mutatkozott be a brit toplistán az elmúlt hétvégén. A pop és indie stílusjegyeket felölelő szám ismét egy lassú tempójú dal a Halcyon c. albumról. A január 30-án debütáló klip többnyire koncertfelvételekből lett összevágva. A fekete-fehér színvilág némi nyomasztó hangulatot ad a klip számára, ami a felvétellel párosulva szintén nem vidít fel minket. Abszolút megy a téli időjáráshoz, legalábbis nálam tökéletesen lefesti az elmúlt napok borongós hangulatát.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók ellie goulding napi music slágergyanús engyus music videos új klipek ellie goulding explosions ellie goulding explosions klippremier ellie goulding explosions official music video ellie goulding explosions video ellie goulding explosions új dal klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr975055710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása