Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Amelia Lily - Shut Up (And Give Me Whatever You Got)

2012.12.08. 17:18 engyus

amelia-lily-shut-up.pngA tavalyi X Factor alatt reménykedtem már reménykedtem benn, hogy Amelia Lily a show után nem tűnik el, mint az a bizonyos szürke szamár a ködben. Az elképesztően tehetséges fiatal, szinte még tini lány remek hangi adottságokkal van megáldva. Fiatalsága ellenére igazán profi módon szerepelt a showban, peches és szerencsés pillanatokat is átélve. Azóta pedig már első nagylemezén dolgozik és a nyár folyamán első saját dalát is megismerhettük. Jövőre érkezik az új nagylemez, melyet megelőzően egy újabb dal, a Shut Up (And Give Me Whatever You Got) c. felvétel is megjelenik majd.

A 18 éves brit lány mindent elsöprő produkcióval tette be lábát az X Factor válogatójára a tavalyi évben. Meggyőző hangjával az élő adásokig menetelt, ahol ahogyan azt már korábban is megírtam, rögtön az első alkalommal ki is esett. A szerencsének köszönhetően később aztán folytathatta a versenyt, ahol meg sem állt a döntőig. A harmadik helyen végző Amelia nem volt csalódott, és hamarosan első lemezének munkálataiba is belekezdett. Első felvétele szeptember 7-én mutatkozott be You Bring Me Joy címen. Amelia Lily debütáló dala kislemezként és rádiós slágerként is megállta a helyét, bár jómagam nem tartottam, és nem is tartom nagy dobásnak a készülő album első kislemezeként megjelenő szerzeményt. Már akkor valahogy úgy éreztem, több van ebben a lányban és ez a dal nem alkalmas arra, hogy megmutassa mit is tud valójában.

Hasonlóan érzem magam most is! A jövő év januárjában kerül majd a lemezboltokba és az internetes áruházakba Amelia Lily második dala. Az újdonság a dalcímként elég népszerű Shut Up elnevezésre hallgat. Valószínűleg éppen ezért egészítették ki a refrén folytatásával, azaz Shut Up (And Give Me Whatever You Got), így hangzik helyesen a dalcím. Talán már jobb dalról van szó, mint amiről szeptemberben írtam Nektek. Talán ebben már jobban érvényesül Amelia hangja. Talán lesz még ettől jobb is... Talán... Van ebben a dalban pop, dance és még egy kis rock is. Nem rossz az irány, de kén valami slágergyanúsabb szám is az új albumra, ha Amelia nem csak a briteknél akar sztár lenni. A november elején készül zenei videó a közelmúltban került fel a világhálóra. Az igencsak darkos hangulatú videó egy részletét Londonban készítették, éppen azon a helyen ahol a 2008-as Batman mozifilm, A sötét lovag egy jelenetét is rögzítették. Igazából lényegtelen információról van szó, de egy-két kattintást valószínűleg ez is megér a You Tube-on. Egy szó mint száz, Amelia újabb dalát ismét a köztes, azaz a se nem túl jó, se nem túl rossz kategóriába sorolnám. Várjuk a folytatást!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos official music video új klipek amelia lily shut up and give me whatever you got amelia lily shut up amelia lily shut up klippremier amelia lily amelia lily shut up új dal klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr834953167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása