Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Fun. - Carry On

2012.10.29. 19:41 engyus

Fun-Carry-On-Official-Video.jpgNem is értem hogyan is történhetett meg az a malőr, hogy egészen eddig nem írtam Nektek a Fun. nevű formációról. Pedig a 2008-ban alakult amerikai együttes idén már két remek dallal is bekerült a világ toplistáinak élmezőnyébe. A We Are Young című felvétel például elsöprő sikert aratott a zenehallgatók körében. Az ezt követő Some Nights pedig hasonlóan népszerű sláger lett a 2012-es nyár folyamán. ÉS most itt a folytatás! Október 23-án ugyanis  megjelent a Fun. legújabb felvétele Carry On címmel. A dallal együtt a számhoz tartozó videoklip is megérkezett. Szánjunk most erre néhány percet!

A Fun. nevű indie rockzenét játszó együttes négy esztendővel ezelőtt alakult meg New Yorkban, a szólóénekes, Nate Ruess vezényletével. Kezdetben The Format néven zenéltek, aztán első albumuk kiadása előtt újjászerveződött a banda. Debütáló nagylemezüket 2009 nyarán dobták piacra Aim and Ignite címen. A nagylemezt mérsékelt siker övezte. Amerikában bizonyára már ekkor többen felfigyeltek rájuk, ám itthon minden bizonnyal csupán a fanatikus indie rock rajongók ismerték őket. Aztán az idei év februárjában megjelent második stúdióalbumuk, Some Nigths címen. Az új korong első kislemezeként bemutatott We Are Young c. felvétel pedig elképesztő sikereket ért el, amellyel az együttes megalapozta második lemezük jövőbeli szárnyalását. A dal már fél évvel az albummegjelenést megelőzően kiadásra került, a világszintű sikerre viszont csak ebben az évben tettek szert. Miután megismertük nevüket máris jött a Some Nights c. címadó sláger, amely az előző dal stílusjegyeit megőrizve nagyon könnyen a fülünkbe mászott.

Ahogyan azt már a felvezetőben is említettem, október 23-án megérkezett az együttes nagysikerű albumának harmadik kislemezdala is, a Carry On. Az újdonság ismét a lassú dallamokat és a bátor zenei hangszerelést részesíti előnyben. Ezúttal nem az ütemes dobok, hanem a kellemes zongora-, és gitárszólamok a dal meghatározó pillérei. Persze a kitűnő énekhangot sem szabad elfeledni, ami nélkül az egész nem lenne ilyen jó! A dal közepe táján felcsendülő gitárszóló pedig már-már a legendás Queen dalaira emlékezet. Jó kis alternatív és indie elemekből felépülő muzsikával rukkolt elő Nate Ruess és csapata, ami mellé a kislemez kiadást követően egy stílusos zenei videó is társult. A klip után pedig hallgassátok meg a zenei újdonságot élő, akusztikus verzióban is! Nem fogtok csalódni!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos fun. fun carry on fun carry on klippremier fun carry on új klip fun carry on official music video fun carry on új videó fun carry on új dal fun carry on akusztik fun carry on acoustic fun carry on live

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr744868580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása