Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Linkin Park - Castle Of Glass

2012.10.10. 22:50 engyus

linkin park - castle of glass.jpgMostanság ismételten eléggé aktívan jelen van a világ zenei életében a Linkin Park. Ennek persze mi nagyon is örülünk, hiszen a közelmúlt egyik legjobb és legkedveltebb rockbandájáról van szó. Az amerikai együttes 2012 júniusában adta ki ötödik, Living Things c. stúdióalbumát, ami végre ismételten remek és élvezhető dalokat foglal magába. Az első kislemezdal a Burn It Down, még áprilisban jelent meg. Ezt követte egy bár nem single-ként kiadott, de népszerű felvétel, a Powerless, ami az Abraham Lincoln: Vampire Hunter c. mozifilm betétdalaként vált ismertté. Október 5-én megérkezett a második kislemezdal is, Lost In The Echo néven, melyről bővebben írtam Nektek nem is olyan régen. A banda itt sem aprózta el a munkát, hiszen ezúttal egy újszerű, interaktív klipet készítettek a dalhoz, melyben Facebook profilunk segítségével mi magunk is részt vehettünk.

És ahogy említettem a Linkin Park továbbra is aktív, hiszen újabb dallal és videóval örvendeztette meg rajongóit a mai nap folyamán. Ezúttal a Castle Of Glass c. dalon a sor hogy jobban megismerjük, illetve megkedveljük. Ahogyan azt láthattuk, a legutóbbi Linkin Park dalok és klipek mind kaptak valami különleges szerepet. Ezúttal sincs ez másképp, hiszen a Castle Of Glass az október 23-án megjelenő, Medal Of Honor: Warfighter című háborús játék betétdala lesz. A ma bemutatott felvétel és klipje csak másodsorban készült a játék népszerűsítésének céljából. Más üzenete is van!

"A Castle Of Glass egy nagyon jó választás volt, hiszen ez a dal a háború személyes oldalát tárja fel. Pontosabban a kint harcoló katonákról szól, és a rengeteg áldozatról, amit nekik és a családjaiknak  kellett meghozniuk.” - nyilatkozta az MTV-nek Mike Shinoda, az együttes énekese. A dal hozza a várt Linkin Park feelinget, a klip pedig egy elgondolkodtató és felhívó alkotás, amely abszolút kiválóan sikerült.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music linkin park klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek linkin park castle of glass linkin park castle of glass klippremier linkin park castle of glass official music video linkin park castle of glass új klip linkin park castle of glass medal of honor linkin park castle of glass premier linkin park castle of glass új dal linkin park castle of glass featured in medal of honor warfighter linkin park castle of glass featured in medal of honor warfighter video castle of glass

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr394831721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása