Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Taylor Swift - We Are Never Ever Getting Back Together

2012.09.07. 22:03 engyus

We_Are_Never_Ever_Getting_Back_Together.JPGAki nem Amerikában él, és főként a popzene világában van otthon, mostanság valószínűleg két előadó miatt kedvelheti a tengerentúli country muzsikát. Az egyik a Grammy-díjakkal elhalmozott Lady Antebellum triója, a másik pedig a szintén Grammy tulajdonos Taylor Swift. A Lady Antebellum sokkal közelebb áll a klasszikus értelemben vett country stílusához, de Taylor Swift is otthonosan mozog a műfajban, még ha főként country pop-ot hallhatunk is tőle. A hatszoros Grammy nyertes énekesnő hamarosan kiadja negyedik stúdióalbumát, melyről a közelmúltban meg is érkezett az első kislemezdal.

Taylor Swift 2006-ban tűnt fel a zenei palettán, de ekkor még főleg a tengerentúlon ismerték a nevét. Először a Should've Said No című dalt hallottam tőle egy élő fellépés keretében, ahol már akkor látszott, sokat hallunk még a fiatal lányról. 2008-tól pedig sorra jöttek a jobbnál-jobb slágerek, a népszerű dalok és a remek eladási mutatókkal rendelkező albumok. Legutóbb 2010-ben jelent meg nagylemeze Speak Now címen. Október 22-én pedig Red címmel újabb stúdióalbum lát majd napvilágot. A lemez előfutáraként jelent meg Augusztus 13-án a We Are Never Ever Getting Back Together c. dal, ami világszerte szinte rögtön slágerré nőtte ki magát, és rövid idő alatt a rádiós lejátszási és eladási listák élére ugrott. Az énekesnő legújabb felvételét Taylor Swiften kívül, a közismert producer és dalszerző páros, Max Martin és Shellback írta. A dal annyira jól sikerült, hogy 49 perc alatt az iTunes eladási listájának élére ugrott. Ráadásul a megjelenést követően rengeteg feldolgozás született és került fel a világhálóra, mutatva ezzel is a zenei újdonság népszerűségét. A múlt héten a dal klipje is bemutatásra került, melyet a cikket követően megtekinthettek! Hat nap alatt már 10 milliós nézettség felett jár a számláló, ami azt hiszen igen szép eredmény.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music taylor swift klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek taylor swift we are never ever getting back together taylor swift we are never ever getting back together klippremier taylor swift we are never ever getting back together official music video taylor swift we are never ever getting back together klip taylor swift we are never ever getting back together zenei videó taylor swift we are never ever getting back together red

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr314762165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása