Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Linkin Park - Lost In The Echo

2012.09.06. 22:19 engyus

Linkin_Park_-_Lost_in_the_Echo_(Promotional).jpgA Linkin Park újra bebizonyította, hogy igenis még mindig a zenei elitben vannak. A világ egyik legjobb és legnépszerűbb rockbandájának számító formáció ötödik stúdióalbuma június 20-án jelent meg Living Things címen. Igaz hogy csupán öt albummal rukkoltak elő az elmúlt tizenkét év alatt, mégis ezek szinte minden esetben precíz és kimagasló munka gyümölcsi voltak. Számos remek dallal gazdagodtunk a 2000-es Hybrid Theory megjelenése óta. A legújabb nagylemezről eddig két dal látott napvilágot. Elsőként még áprilisban a Burn It Down című felvétel. Majd júniusban a Powerless c. dal, ami az Abraham Lincoln: Vampire Hunter c. mozifilm betétdala is egyben. Hamarosan érkezik a harmadik dal is! Egészen pontosan október 8-án. De hogy addig se unatkozzunk, a Linkin Park egy igazán különleges és interaktív klipet készített a rajongók számára.

Az amerikai rockbanda októberben megjelenő dala a Lost In The Echo címet viseli. A dalban visszaköszönnek a jól ismert elemek, amelyeket a korábbi Linkin Park számokban is megszokhattunk. Alternatív rockzene, elektronikus dallamok és rap betétek is felcsendülnek az együttes ötödik albumának második kislemezén. A felvétel egyedülálló zenei videóját július első napjaiban forgatták Detroitban. Remek alkotásról van szó, ami rögtön megragadja az ember figyelmét. A videóban felbukkanó helyszínek, személyiségek és a történet is mind-mind azon apró részletek közé tartoznak, melyek egészen kiváló videoklippé teszik a kisfilmet. És hogy mitől is interaktív? Ezúttal bárki szerepelhet a zenekar legújabb klipjében. Csupán annyi a dolgunk hogy erre a weboldalra kattintunk, és egy alkalmazás segítségével bejelentkezünk a Facebook profilunkba. Ezután a videóban már saját fotóink, és ismerőseink képei fognak feltűnni. Abszolút remek ötletről és igen kreatív megoldásról van szó, ami biztosan nagyot dob majd a klip nézettségén. És persze a dal népszerűségén, mert nem mellesleg egy újabb remek Linkin Park felvételről van szó!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music linkin park klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek lost in the echo linkin park lost in the echo linkin park lost in the echo klippremier linkin park lost in the echo official music video linkin park lost in the echo interaktív klip video linkin park lost in the echo videoklip premier linkin park lost in the echo interactive music video linkin park lost in the echo facebook fotók

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr434744273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása