Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Amelia Lily - You Bring Me Joy

2012.08.29. 14:49 engyus

YouBringMeJoy.jpegA tavaly brit X Factorban tűnt fel az akkor még 16 esztendős Amelia Lily, aki a válogatón teljesen ámulatba ejtette a zsűrit. Akkor Erma Franklin, Pice Of My Heart című örökzöldjét adta elő egészen egyedi stílusban. Szinte egy csapásra biztosak lettünk benne, hogy ez a fiatal lány az élő adásokig fog menetelni, és még annál is tovább. Ez így is történt, ám nagy meglepetésre az első adás végén saját mentora, Kelly Rowland küldte haza az ígéretes előadót. Ezzel nem kis ellenszenvet kiváltva a brit nézőkből, ugyanis több, kevésbé tehetséges versenyző jutott tovább, miközben Amelia hamar kiesett. Ám néhány adás elteltével, a tavalyi show botrányhőse, Frankie Cocozza lapátra került botrányos viselkedése miatt és egy korábbi versenyzővel akarták pótolni hiányát. Így a nézők elsöprő fölényű szavazattal előlegezték meg a bizalmat Ameliának, aki folytathatta a versenyt ahol egészen a végső döntőig menetelt, és végül harmadik lett.

Az X Factor során több remekbeszabott produkciót is hallhattunk a fiatal lánytól. Ezért kíváncsian vártam milyen is lesz majd első saját dala. Hiszen sokszor megtörtént már, és sokszor meg is fog történni az, hogy egy tehetséges előadó remekül dolgozza fel mások dalait. Ám ha a saját lemezre kerül a sor, baklövéseket követ el és hamar eltűnik a süllyesztőben. Vegyük csak például a 2009-es X Factor nyertesét, Joe McElderryt. Gondolom most többen néztek nagy kerek szemekkel hogy „Kicsodát?”. Na pont erről beszélek! De térjünk vissza Amelia első dalához amit egyelőre még nem tudok hová tenni. Amelia Lily az X Factort követően természetesen hamar lemezszerződéshez jutott, és elkezdett dolgozni novemberben megjelenő debütáló albumán. Az első kislemezdal szeptember 9-én jelenik majd meg You Bring Me Joy címen, melyet már egy ideje fellelhetünk a világhálón. A dance pop valamint rock elemeket is tartalmazó dal számomra néha elég dallamtalannak tűnik. Kicsit monoton, kicsit unalmas viszont legalább hagy némi teret az énekesnő kiváló hangjának. Az eddigi reakciók és visszajelzések többnyire pozitívak voltak, de egy esetleges toplistás helyezés már mérvadóbb véleménynek számít majd. Annyira nem rossz azért, de szerintem lesz jobb dal ezen a novemberi albumon. De addig is ismerkedjünk meg Amelia Lilyvel, bemutatkozó felvételével és annak hivatalos zenei videójával ami a közelmúltban kerülhetett bemutatásra. Akik kételkednek Amelia hangjában, azoknak ajánlom az említett  X Factoros produkciót, és az új dal akusztikus, élő változatát, ami egy fokkal jobb mint a hivatalos verzió.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek amelia lily x factor amelia lily you bring me joy amelia lily you bring me joy klippremier amelia lily you bring me joy official music video amelia lily you bring me joy videoklip you bring me joy amelia lily piece of my heart

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr114728643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása