Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Florence + The Machine - Spectrum & Breaking Down

2012.07.16. 21:48 engyus

Florence_and_the_Machine_-_Spectrum.pngLógok még Nektek két Florence + The Machine videóval. Az egyikről szokás szerint megfeledkeztem, a másik pedig a közelmúltból való. Aztán ha már így alakult, akkor gondoltam egyszerre kerüljenek terítékre. Ráadásul a brit banda nagysikerű Ceremonials c. albumáról eddig minden kislemezdalt és klipet bemutattam. Miért a legújabbak maradjanak ki? Az biztos, hogy Florence Wlch és bandája mostanában bőségesen ellátott minket videoklipekkel, és persze jobbnál-jobb dalokkal is.

Annyiszor méltattam már az együttest, és annyiszor felsoroltam már második albumuk eddig megjelent dalait, hogy ezúttal is megkímélek mindenkit a felesleges karakterektől. Legutóbb a Hófehér és a vadász című mozifilm egyik dalaként bemutatott Breath Of Life c. felvételről írtam. Tudni kell, hogy ez a dal nem jelent meg kislemezként még, ahogyan a Breaking Down sem. Pedig nemrég ehhez a dalhoz is videó készült. A dal szokás szerint tetszetős, minden porcikájában passzol az eddig megismert Welch-felvételekhez. A klip pedig meglepően nem hagyományos, hanem nosztalgikus, fakó színekkel komponált képekből áll. Mintha egy klasszikus Super 8-as kamerával készült volna, éppúgy ahogyan Lana Del Ray saját készítésű kisfilmjei. Szinte ugyanazt az érzést tapasztaljuk. A július 8-án kiadott Spectrum c. kislemezdalhoz már korábban bemutatásra került a zenei videó. A Ceremonials kislemezeként kiadott dal klipjét a neves amerikai fotóművész, David LaChapelle készítette. Ami azt illeti tényleg művészi lett a videó, de egy pillanatig sem érezzük azt, hogy ne illene a Florence + The Machine által megformált zenei világhoz.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek florence the machine spectrum breaking down florence the machine spectrum klip florence the machine spectrum official music video florence the machine breaking down klippremier florence the machine breaking down florence the machine breaking down official music video florence the machine breaking down super 8

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr334660968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása