Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Coldplay ft. Rihanna - Princess Of China

2012.06.04. 21:58 engyus

Coldplay_Princess_Of_China.jpgMegérkezett az utóbbi hetek talán legjobban várt zenei videója. Nem csak azért mert mind a Coldplay, mind Rihanna nagy népszerűségnek örvend, és napjaink egyik legismertebb előadói közé tartoznak. Hanem azért is, mert kíváncsian vártuk hogy ez a két stílusában merően különböző zenei ikon mihez kezd majd egymással. Erre első ízben a dal megjelenésekor kaphattunk választ. A Princess Of China c. felvétel február 14-én került bemutatásra a világhálón, ezt követően pedig már a világ számos rádiójában felkerült a lejátszási listákra. Hivatalos single-ként pedig csak a mai napon, június 4-én jelenhetett meg a Mylo Xyloto címet viselő, Coldplay ötödik albumának negyedik kislemezeként.

Elsőre kitűnően vizsgázott a dal, hiszen hamar népszerű lett a zenehallgatók körében. Nyilvánvaló hogy Chris Martin és csapata jól választott női énekest, hiszen egy rendkívül aktív és közkedvelt előadót ismerhettünk meg Rihanna személyében. Persze éppen ezért rosszul is elsülhetett volna a dolog, de nem így lett. A felvétel jót tett a nagylemeznek az bizonyos. Kereskedelmileg biztos, hiszen a barbadosi énekesnő nevével fémjelzett sláger szinte egyenlő a sikerrel. Az elmúlt hetekben már fellelhető volt az interneten egy videó, amit a Coldplay a koncertekhez vett fel Rihannával, hiszen az énekesnő természetesen nem koncertezik a bandával. Ez a klip pedig éppen a hiányzó űr kitöltésére szolgált. Tegnap pedig végre a hivatalos zenei videó is megérkezett, melyet Adria Petty rendezett. A március végén készített klip képi világa teljesen passzol a dal stílusához és címéhez. Rihanna is tűrhetően néz ki a videóban és bár meglepő, egyáltalán nem lóg ki jelenlétével a Coldplay misztikumból.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music coldplay rihanna klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek coldplay ft rihanna princess of china coldplay ft rihanna princess of china klippremier coldplay ft rihanna princess of china official music video rihanna coldplay coldplay ft rihanna princess of china videoklip coldplay princess of china

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr604565775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása