Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

The Fray - Run For Your Life

2012.03.15. 22:32 engyus

The Fray_scars_and_stories.jpgAz amerikai The Fray együttes egyáltalán nem halmoz el minket sűrűn új dalokkal. Viszont az időnként kiadott szerzemények igazán remek és minőségi felvételekként válnak időről-időre kedvenc dalainkká. Az Isaac Slade vezényletével működő rockbanda így nem is válik hiteltelenné, és dalaik kivétel nélkül minőségi alkotásokként jelennek meg. Eddigi szerzeményeik szinte kivétel nélkül megható és érzelmekkel átszőtt dalok voltak. Eddigi legnagyobb slágerük szinte biztosan a How To Save A Life című felvétel volt, ami azóta is hatalmas kedvenc és sokan hallgatjuk meg újra és újra hét év elteltével is.

A 2002-ben alakult együttes február 7-én adta ki harmadik stúdióalbumát Scars & Stories címen. A tizenkét új dalt tartalmazó korongról tavaly október 11-én jelenhetett meg az első kislemezdal, a Heartbeat című single. A megszokott dallamokkal és Isaac Slade egyedülálló hangjával felvértezett sláger igazán jól sikerült. Ahogyan a hamarosan megjelenésre kerülő második kislemezdal is a Run For Your Life. Aki ezelőtt is kedvelte az együttes dalait, az most sem fog csalódni. Aki pedig nem ismeri őket, az feltétlenül hallgassa meg! Március 13-áőn debütálhatott a felvétel hivatalos zenei videója, ami szintén minőségi és remekbeszabott alkotás lett.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music the fray klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos run for your life új klipek the fray run for your life the fray run for your life klippremier the fray run for your life official music video the fray run for your life videoklip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr824319298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása