Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Alexandra Burke ft. Erick Morillo - Elephant

2012.02.07. 22:39 engyus

ALEX-BURKE-ELEPHANT-SINGLE.pngAlexandra Burke is azon kevesek egyike, akik szinte megkérdőjelezhetetlenül nyertek meg egy tehetségkutatót. A 2009-es brit X Factorban már a műsor elejétől kezdve elképesztően énekelt és abszolút magabiztosan utasította maga mögé a mezőnyt. Nem is volt kérdés, hogy ő lesz a végső döntő nyertese, hiszen remekbeszabott produkcióival mindenkit lenyűgözött. Hallelujah című feldolgozása mai napig közkedvelt dal világszerte. A műsor után sem tűnt el, hiszen hamarosan kiadta nagysikerű Overcome c. debütáló albumát.

Bad Boys, All Night Long és a The Silence címet viselő dalai világszerte közkedvelt slágerré váltak, és éppen ezért szerencsére itthon is gyakran hallhattuk ezeket a dalokat. Alexandra Burke kiváló hangi adottságokkal rendelkezik, első albumán mégis inkább a dance-pop dalokat részesítette előnyben. Egyedül talán a The Silence volt az, amiben megmutathatta mit is tud valójában. A fiatal brit énekesnő most új albumon dolgozik, ami úgy néz ki követi az első album vonásait és stílusát.

Legalábbis a 2012-ben megjelenő nagylemez első dala erre enged következtetni. Elephant címet viselő legújabb kislemezdala március 11-én jelenik majd meg és teljes mértékben követi a mai zenei trendeket. Az Eric Morillo közreműködésével készült felvétel egy dinamikus dance-pop felvétel, ami elsőre lehet, hogy nem annyira nyeri majd el a tetszéseteket. De ha aztán újra meghallgatjátok, már jobban fog tetszeni. Én is így voltam vele! Tegnap debütált a dal zenei videója is! Nagyon kíváncsian várjuk milyen dalokkal lep meg még minket Alexandra a közeljövőben!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music elephant klippremier alexandra burke napi music slágergyanús engyus music videos új klipek alexandra burke ft erick morillo elephant alexandra burke erick morillo elephant alexandra burke erick morillo elephant klippremier alexandra burke erick morillo elephant music video alexandra burke erick morillo elephant new single 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr944076587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása