Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Adam Lambert - Better Than I Know Myself

2012.02.05. 23:50 engyus

adam_lambert.jpgAdam Lambert neve ma már sokak számára ismerősen cseng, ám ez közel sem volt mindig így. A fiatal amerikai énekes az American Idol nyolcadik évadában tűnt fel 2009-ben. A válogatótól kezdve, a döntőkön át, egyre több rajongót szerzett. Már a műsor elején az évad legnagyobb felfedettjének és potenciális nyertesének tartották. Népszerűség ide vagy oda, utóbbi mégsem jött össze. Adam Lambert csupán a második helyen végzett, ám ez nem befolyásolta további karrierét. Rövid idő alatt népszerű szupersztár vált belőle.

A műsort követően elkészíthette első stúdióalbumát ami 2009. novemberében jelent meg For Your Entertainment címen. A remek nagylemez sikere vitathatatlan. Világszerte több mint kétmillió példány fogyott el belőle. Az album két legsikeresebb dala, a Whataya Want From Me és az If I Had You igazi bombaslágerré válhatott. Ezután kisebb szünet következett, amikor nem igazán hallhattunk az énekesről, aztán felreppentek az első hírek miszerint Adam Lambert már második albumán dolgozik, amely mint azóta kiderült, idén március 20-án fog megjelenni Trespassing címen. December 20-án ismerhette meg a világ a készülő album előfutáraként megjelenő első kislemezdalt, a Better Than I Know Myself c, felvételt. Az electropop ballada zenei videója pénteken debütálhatott a You Tube-on. A zenei videó a közismert rendező, Ray Kay nevéhez fűződik, aki 2009-ben a Whataya Want From Me c. sláger klipjét is elkészítette. Biztos vagyok benne, hogy a hamarosan megjelenő album ismét remek dalokkal gazdagít majd minket, és nem most hallunk utoljára a fiatal előadóról.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music video klippremier zenei videók adam lambert napi music slágergyanús engyus music videos új klipek adam lambert better than i know myself adam lambert better than i know myself klippremier adam lambert better than i know myself music video adam lambert better than i know myself új dal better than i know myself

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr234060379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása