Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Neon Trees - Everybody Talks

2012.01.18. 22:33 engyus

Neon-Trees-Everybody-Talks.jpgTavaly óta már sokan ismerjük a Neon Trees nevű zenekart. Animal című daluk meghódította a toplistákat és a zenekedvelőket is. A népszerű dal az amerikai rockbanda Habits című debütáló albumának legnépszerűbb felvétele volt. Az interneten is számtalan feldolgozás született a dalhoz, több filmben, sorozatban is felcsendülhetett a sláger. Kell ennél jobb debütálás? Az együttes jelenleg második albumán dolgozik. Vajon az új korongon is találunk majd az Animal-hez hasonló slágert? Tavasszal kiderül.

A tervek szerint márciusban jelenhet majd meg a banda második nagylemeze, Picture Show címmel. Az első kislemezdallal decemberben ismerkedhettünk meg, ugyanis december 20-án kerülhetett kiadásra az Everybody Talks című felvétel. Egy remek hangulatú és hangszerelésű dalról van szó, mely valószínűleg ismét sokak kedvence lesz. Az első kislemezből ítélve az együttes megtartotta stílusát, hű maradt a nemzetközi sikereket hozó dallamokhoz. A múlt héten került bemutatásra a dal zenei videója, ami egy animációs klip lett.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos neon trees új klipek neon trees everybody talks neon trees everybody talks official music video neon trees everybody talks klippremier neon trees everybody talks video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr413575381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása