Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Snow Patrol - In The End

2012.01.17. 22:41 engyus

snow_patrol_in_the_end.jpgAz elmúlt év novemberében jelenhetett meg a közkedvelt Snow Patrol hatodik stúdióalbuma. A 14 új dalt tartalmazó nagylemez a Fallen Empires címet viseli. A korongról eddig két dalt ismerhettünk meg. Az egyik a hazánkban is nagy sikerű Called Out In The Dark, a másik pedig a This Isn't Everything You Are. Decemberben New York címmel a harmadik kislemez is megjelent, azonban a dalhoz még nem készült klip.

Február 13-án megérkezik az album negyedik kislemezdala, az In The End című felvétel. Érdekes módon ehhez a dalhoz előbb készült zenei videó, mint a harmadik kislemezhez. De persze az is könynen előfordulhat, hogy a Grace klinika 8. évadában is felcsendülő New York-hoz nem is készül videó. Az In The End múlt héten bemutatott múltidéző hangulatú klipjét Brett Simon rendezte.


Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek snow patrol in the end snow patrol in the end official music video snow patrol in the end klippremier snow patrol új dal klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr933556625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása