Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

One Direction - One Thing

2012.01.17. 00:29 engyus

ONEDIRECTIONONETHING.jpgMost már biztosan kijelenthető hogy a One Direction napjaink egyik legsikeresebb fiúbandájává nőtte ki magát. Ehhez pedig nem is kellett sok idő, hiszen elég volt mindössze egy esztendő, ahhoz hogy a világ megismerje a brit X Factorban alakult együttest. Az öt fiatal srác szinte a kezdetektől a lányok első számú kedvenceként van jelen a zeneiparban. Első lemezükről eddig három dal vált közkinccsé. Legutóbb a One Thing címet viselő dal.

A fiúk debütáló albumának harmadik kislemeze január 13-án jelenhetett meg. A One Thing című felvételt a What Makes You Beautiful és a Gotta Be You című slágerek előzték meg. A fiúk már az újdonság mellé készített zenei videót is elkészítették, ami a kislemezzel egy napon került bemutatásra. A vidám klipújdonság november végén készülhetett el Londonban. Az együttes Up All Night című albuma hamarosan itthon is megjelenik majd. A srácok pedig tovább népszerűsítik magukat ugyanis a múlt hónapban indultak el első tiurnéjukra.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos one direction új klipek one direction one thing one direction one thing official music video one direction one thing klippremier one direction one thing klip one direction one thing új klip one thing

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr703550245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása