Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Napi Music 2012 Promo

2012.01.12. 20:46 engyus

Sok-sok munkát és szenvedést követően elkészült végre a Napi Music 2012-es promó videója! Nagyjából sikerült minden tervbe vett ötletet megvalósítani, ami jó dolog. Éppen ezért egy csöppet hosszú lett a videó, majdnem öt perces. De remélem nem bánjátok. Szokásomhoz híven az elején egy sztorival kezdődik a kisfilm, aztán a végén jön a pörgős klipválogatás, a tavalyi év legismertebb zenei videóiból. Már tegnap elkészültem, de a kedves You Tube úgy gondolta hogy nem engedélyezi a videó megtekintését, ugyanis a felhasznált dalokkal sértem a szerzői jogokat. Rengeteg videó van fent a világhálón, ahol felbukkannak ezek a zenék, sok videóm van már feltöltve ahol szintén ismert dalokat használtam fel... Mégis csak ez van letiltva!

Szerencsére van mindig egy kiskapu, így feltöltöttem egy másik videómegosztóra, ahol szintén HD minőségben lehet megtekinteni a filmet. Remélem nem tűnik el innét is egy hét alatt. Köszönet minden segítőmnek, akik hozzájárultak a videó elkészítéséhez. Legyen szó akár forgatási helyszínről, felhasznált eszközökről, ötletekről vagy csupán lélekbeli támogatásról! Felhívnám a figyelmet a videó elején szereplő 1904-es gyártású gramofonra! Nem semmi! Jó szórakozást Mindenkinek és kövessétek továbbra is a Napi Music oldalát!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek napi music promo 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr573541077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása