Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

2012 Reménységei # 1. - Tanya Lacey

2012.01.03. 21:22 engyus

Idén is úgy döntöttem érdemes egy kis időt szánnunk arra, milyen új előadókkal találkozhatunk 2012-ben. Kik lehetnek azok a potenciális zenészek, énekesek, akikről idén hallunk majd először, de nem utoljára? A tavalyi jóslatok egészen jól beváltak, hiszen Jessie J és Christina Perri világszerte ismertté vált, ahogy Cher Lloyd és Willow is elindult a siker útján. Ismét mondom, hogy a rovat nem kötött. Lehet hogy csak három, de az is lehet hogy tíz arra érdemes előadót is bemutatok majd. Jelenleg még csak két jelöltben vagyok biztos! Na de kezdjünk is bele! Lássuk hát, hogy idén kikre kell figyelnünk!

A múlt héten leltem rá a brit Tanya Lacey-re, aki szép jövő előtt állhat. A fiatal lány hangja és stílusa először leginkább Keri Hilsonra és Rihannára emlékeztetett. De Tanya több stílusban otthon érzi magát. Pályafutását egy reggae zenekar énekeseként kezdte 16 évesen Bristol városában, ahol gyermekéveit is töltötte. Azonban a soul, hip-hop, rap és az r&b műfajában is megállja a helyét. Első albuma igazi kuriózum lehet, ha ezek a stílusok mind ötvöződnek majd dalaiban.

Neve már ismerős lehet, hiszen többek között Loick Essien How We Roll című toplistás felvételében is közreműködött a tavalyi évben. Valamint Tinchy Stryder, Spotlight című dalában is. Most azonban már saját szólókarrierjére összpontosít és debütáló albumán dolgozik. Decemberben jelent meg első két kislemezdala. Az egyik Born To Fly, a másik pedig Letter To My Ex címmel. Utóbbi felvételéhez el is készült Tanya első zenei videója is. Szerintem remek lett a fiatal lány első slágergyanús szerzeménye. Vajon hallunk még róla ebben az évben?

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek 2012 remenysegei tanya lacey tanya lacey new artist 2012 tanya lacey új előadó 2012 tanya lacey born to fly tanya lacey letter to my ex tanya lacey letter to my ex klippremier tanya lacey letter to my ex official music video tanya lacey letter to my ex klip tanya lacey letter to my ex új dal 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr883517639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása