Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Rihanna - You Da One

2011.12.23. 23:08 engyus

Nem tudok már mit mondani Rihannára! Lady Gaga ide vagy oda, biztosan állítom, hogy napjaink legnépszerűbb és legsikeresebb énekesnője Rihanna. Lady Gaga jött és nagy port kavart, ami mára már jócskán veszett érdekességéből. Már a polgárpukkasztással sem ér el olyan nagy népszerűséget. A barbadosi énekesnő pedig fénykorát éli, már hosszú ideje. Ki adott ki rajta kívül ennyi közkedvelt és népszerű slágert? Ki szerepelt mostanság a toplistákon egy szerre kettő, három négy, esetleg több dallal? Szerintem senki!

A hónap elején látogatott el hozzánk az énekesnő, amikor is lenyűgöző koncertet adott. Számtalan slágert, klipet és koncertet követően pedig máris megérkezett az újabb nagylemez Talk That Talk címen. Rihanna hatodik albuma november 21-én jelent meg. Az első kislemezként kiadott We Found Love pedig azóta már meghódította a világot! És ez nem túlzás! Rihanna egyik legsikeresebb dalává nőtte ki magát a Calvin Harris közreműködésvel készült felvétel.

November 14-én jelent meg az album második kislemeze, a You Da One című felvétel. Az újdonság ezúttal a lassabb ritmusokat részesíti előnyben. A korábbi dance hangulatot a reggae szerű dallamok váltják fel és varázsolják a felvételt a What's My Name és a Man Down méltó utódjává. A dal zenei videója ma került bemutatásra és máris több mint egy millióan látták. A videó az eddig megszokott színkavalkád helyett az egyszerűbb színeket, a fakóbb árnyalatokat részesíti előnyben. Az utóbbi klipekhez képest visszafogottabbra is sikerült, ami nem is baj!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music rihanna klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek rihanna you da one rihanna you da one official music video rihanna you da one klippremier rihanna you da one új klip you da one

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr123492173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása