Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Adventi Naptár '11 # 2.

2011.12.04. 21:41 engyus

Talán minden idők egyik legnépszerűbb és legsikeresebb karácsonyi dala az 1994-ben megjelent All I Want For Christmas Is You címet viselő felvétel. De ha nem is minden idők, az biztos hogy az elmúlt évek egyik legnagyobb ünnepi slágeréről van szó. Mariah Carey dala a mai napig számtalan alkalommal csendül fel a rádiókban az adventi időszak során. A közkedvelt énekesnő felvétele nemrég új köntösben készülhetett el. A többfajta feldolgozást megélt dalt, ezúttal az aktuális tinisztár, Justin Bieber formálta saját stílusára. Természetesen a sláger felvételéhez Mariah Carey-t is felkérte, így Justin legújabb albumán a két énekes duettben adja elő a felvételt. Justin Bieber karácsonyi korongja egyébként november 1-én jelenhetett meg, Under The Mistletoe címen. A közelmúltban klip is készült a karácsonyi dalhoz, melyben az énekesnő már-már régi önmagát idézi. Egészen csinos ebben a mikulás ruhában :)

Ezt követően pedig egy régi karácsonyi nóta következzék. A Silent Night című klasszikus karácsonyi éneket is feldolgozták már rengetegen, rengeteg féle formában. Most egy tehetséges fiatal énekesnő előadásában hallgathatjátok meg a dalt. Alex G egy éve csatlakozott a You Tube közösségéhez és kezdte el feltölteni a legismertebb dalok feldolgozásait. Egészen gyönyörű hangja van, amit ezúttal ebben a karácsony dalban csodálhatunk meg!

Szólj hozzá!

Címkék: zene karácsony karácsonyi dalok klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos christmas songs silent night karácsonyi dalok 2011 új karácsonyi dalok klipek all i want for christmas is you cover all i want for christmas is you mariah cary jusitn bieber all i want for christmas is you mariah cary jusitn bieber music video silent night alex g

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr453437542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása