Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Rizzle Kicks - Mama Do The Hump

2011.12.01. 19:31 engyus

Eljött az ideje hogy az angol Rizzle Kicks nevű formáció is szerepeljen a blog hasábjain. A két vidám fickó a múlt hónapban mutatta be debütáló albumát, amely a vártnál népszerűbbnek tűnik. Természetesen nagyban hozzájárult a duó sikeréhez az, hogy a közelmúltban közreműködhettek Olly Murs, Heart Skips A Beat című slágerében.

Jordan és Harley igazából már 1996-ban, gyerekként kezdett el együtt zenélni de az élet úgy hozta, hogy csupán nyolc évvel később, a középiskolai évek alatt vették komolyan is a zene felé az irányt, de mivel két különböző intézménybe jártak, nehéz volt együtt dolgozni. Mégis ekkor alakult meg hivatalosan is a Rizzle Kicks. Aztán a főiskolai évek már szerencsésebben indultak.

Október 21-én jelent meg a srácok első albuma Stereo Typical címen. Az albumról eddig öt kislemez látott napvilágot melyek közül talán a Down With The Trumpets és a When I Was Youngster című dalok voltak a legnépszerűbbek. Ezekhez a dalokhoz csatlakozhat a december 18-án megjelenő Mama Do The Hump című felvétel melynek klipje a napokban debütálhatott. Dalaik egytől-egyig vidámak, jó hangulatúak és remekül ötvözik a 90-es évek hip hop és pop stílusát.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music videoklipek zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos rizzle kicks új klipek rizzle kicks mama do the hump rizzle kicks mama do the hump official music video rizzle kicks mama do the hump klippremier rizzle kicks mama do the hump videoklip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr823429778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása