Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Jason Derulo - Fight For You

2011.11.24. 22:55 engyus

Jason Derulo sem tétlenkedik. Az utóbbi időben egymást követve jelennek meg kislemezei és zenei videói. Az amerikai énekes mindent bevet hogy legújabb stúdióalbuma tényleg sikeres legyen. Future History címen látott napvilágot Derulo második nagylemeze, szeptember 16-án. Az elmúlt időszakban három felvételt ismerhettünk meg a korongról, és most a negyedik is megérkezett.

A Don’t Wanna Go Home volt az első a sorban, melyet az It Girl című kislemezdal követett. Mindkettő abszolút sikeres slágerré vált a megjelenést követően és a toplistákon is szépen szerepeltek. Ezt követte a Breathing című dal, amely kislemezként nem jelent meg, de a videoklip kapcsán mégis közkedvelt lett. November 7-én pedig megérkezhet az újabb slágergyanús felvétel, a Future History harmadik kislemeze, a Fight For You című r&b ballada. Természetesen ehhez a felvételhez is készült zenei videó, melyet a napokban mutatott be a fiatal énekes.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus jason derulo music videos fight for you jason derulo fight for you jason derulo fight for you official music video jason derulo fight for you klippremier

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr23409671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása