Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

X Factor '11 # 12. - Váratlan fordulat

2011.11.19. 18:25 engyus

Ezúttal mindenképpen az angol X Factor-ral kell kezdenünk, hiszen példátlan dolog történt a héten. A sokak által sokat bírált Frankie Cocozza már nem lépett fel a legutóbbi műsorban. A műsor szerkesztői finoman szólva is megelégelték a fiatal srác lázadó életmódját, aki egy bárban állítólag kokaint is fogyasztott, és kirúgták a műsorból Éppen itt volt már az ideje! Helyére pedig az első adásban a zsűri által hazaküldött négy versenyzőből kerülhetett valaki. A nézők végül sokunk nagy örömére úgy döntöttek, hogy a 17 éves szőkeség, Amelia Lily kap újabb esélyt. A műsorban Queen és Lady Gaga dalokkal rukkoltak elő a versenyzők. A semmiből visszatérő Amelia pedig rögtön olyat énekelt, hogy Kelly Rowland feltehette magában a kérdést, miért is szavazta ki rögtön az egyik legtehetségesebb lányt? A remek előadásokat a szokásos szereplői produkálták. Janet Devlin visszatalált önmagához, Marcus Collins ismét bulit csinált, a Little Mix remekül énekelt együtt. Aztán van itt egy Misha B nevű hölgyemény, akit nagyon nem tudok hova tenni. Néha azt mondom nagyon jól énekel, néha meg egyáltalán nem tetszik amit csinál. Főleg hogy állandóan ugyanarra a zenei alapra hangszerelik át az összes dalt amit énekelni kell. Talán a nézőknek sem annyira tetszik, hiszen már másodszor küldték párbajozni, ahogyan a kicsit őrült Kitty-t is. Végül a mentorok mégis Misha mellett döntöttek.

Most az amerikaiak is beerősítettek. A harmadik élő döntőben remek produkciókat láthattunk és hallhattunk. Az eddig visszafogottan éneklő Josh Krajcik végre felszabadultan énekelt. Azt hiszem most megmutatta hogy számolni kell vele a továbbiakban is. A három fiatal lány ismét megállta a helyét. Melanie, Drew és Rachel a végén még egymással fog döntőzni ha ez így megy tovább. A nagyszájú Astro még mindig bitang jól rappel, de mutathatna már valami újat is magából. A csapatok még mindig… hát hogy is mondjam… szóval nagyon gyengék. Meg is látszik, hiszen megint két csapat vívta a párbajt. Mégpedig a LaKoda Rayne és a The Stereo Hogzz nevű formáció. Utóbbi mehetett is haza.

Az amerikai X Factor videóit itt nézhetitek meg: The X Factor US 2011 Live Show 3.

A brit széria hatodik döntőjének dalait itt találjátok: The X Factor 2011 Live Show 6.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music x faktor napi music slágergyanús engyus x factor 2011 x faktor 2011 hungary angol x factor janet devlin x factor marcus collins x factor melanie amaro x factor x factorx factor 11 12 varatlan fordulat frankie cocozza x factor amelia lily x factor

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr473396629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása