Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Jason Derulo - Breathing

2011.11.04. 20:02 engyus

Az utóbbi időben úgy alakult, hogy napi nyolc órában kénytelen voltam a munka közben az MTV zenecsatorna adását hallgatni. Ez igen embert próbáló feladat, hiszen kb. úgy 20 dal ismétlődik egész nap… Van ami elég sokszor. Ezen felvételek közé tartozik Jason Derulo legutóbbi két dala is, a Don’t Wanna Go Home és az It Girl. Szóval elég jól megy a szekér mostanság a fiatal énekesnek, legújabb lemezének dalai elég népszerűek.

Az amerikai zenész szeptember 16-án adta ki második stúdióalbumát Future History címen. Az albumról az imént említett felvételek jelentek meg eddig kislemez formájában. A Don’t Wanna Go Home egy dinamikusabb, az I Girl pedig jóval nyugodtabb hangvételű, lírai dal. November első napján pedig megérkezett a Breathing c. harmadik dalis, melyet a felvétel hivatalos zenei videója is követett.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klipek klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus jason derulo music videos jason derulo breathing jason derulo breathing official music video jason derulo breathing klippremier jason derulo breathing új dal klip klipek 2011 új jason derulo klip jason derulo breathing info

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr203354297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása