Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

X Factor '11 # 5. - Bezárult a kör

2011.10.01. 19:37 engyus

Kicsit megint elcsúsztam a heti tehetségkutatók általános elemzésével. Hamarosan azonban minden szériában eljutunk az élő döntőkig és könnyebb dolgom lesz. A múltkor ugye kihagytam a magyar X Faktort az elemzésből… Nos most sem nyert meg igazán a hazai verzió. Nem a műsor minősége és lefolyása miatt, hanem a sok tehetségtelen énekes miatt. Komolyan mondom ennyi hamis próbálkozót rég hallottam. Persze voltak kellemes meglepetések is akikre azért bátran építhetnek a műsor készítői!

Az amerikai produkció ismét két résszel tetézte a hangulatot. A tengerentúlon így négy epizód alatt elintézték a válogatókat. Itt is volt humoros és őrült fazon bőven, de remek hangi adottságokkal rendelkező tehetség meg annál inkább. Jazzlyn Little Justin Bieber feldolgozása egészen kiváló volt, szerethetővé tette a már igen csak utálatos felvételt. De említhetném akár a 16 éves  fergeteges előadását is. Nagyon erős mezőny van kialakulóban, amit a hamarosan következő Bootcamp még jobban összeráz majd. A további videókért kattintsatok az X Factor USA lejátszási listájára.

A britek az elmúlt héten túljutottak a Bootcamp-on, ahol nagyobb meglepetés nem történt. A válogatókon megismert kitűnő hangi adottságokkal rendelkező versenyzők többnyire hozták a tőlük elvárhatót. Így a továbbjutás során sem ért senkit váratlan meglepetés. Kivéve talán azt a pillanatot, amikor Louis Walsh nyomására az idén is tovább jutattak egy őrült és énekelni nem tudó szereplőt, név szerint Goldie-t. De már megszokhattuk az évről-évre visszatérő gagyi faktort is. Reméljük azért nem ő nyeri meg! A Bootcamp alatt új csapatok alakultak, mivel szokás szerint kevés olyan induló banda volt, akinek a döntőben is helye lett volna. A frissen összeállt együttesek egész jól feltalálták magukat az új helyzetben. Janet Devlint emelném ki a kétnapos selejtezőből, de a többi videót is megtekinthetitek az X Factor hivatalos oldalán. Szóval úgy néz ki bezárult a kör mindenhol, és már ismerjük azokat, akik idén megnyerik az adott tehetségkutatót. És ez a kör csak egyre szűkülni fog.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music x factor x faktor napi music slágergyanús engyus x factor 2011 x faktor 2011 hungary x factor 11 4 teltsegerzet x factor 11 5 bezarult a kor

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr643270573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása