Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Iyaz ft. Travie McCoy - Pretty Girls

2011.08.22. 19:27 engyus

Éppen tegnap szóltam Nektek a Gym Class Heroes nevű együttesről, és a frontemberéről, Travie McCoy-ról. Ahogy említettem a rapper mostanság aktívan közreműködik más előadók dalaiban is. Így van ez most is, hiszen Iyaz legújabb dalában kapott szerepet társelőadóként.

A 24 éves zenész 2009-ben robbant be a köztudatba, Replay című slágerével. Debütáló felvétele olyannyira sikeres volt, hogy a Billboard Hot 100-as listájának második helyéig jutott. Angliában és Ausztráliában a slágerlista képzeletbeli dobogójának legfelső fokára is felkapaszkodott és számos országban a top 10-be küzdötte magát. Solo és So Big című dalai is sikeresek voltak, de a Replay sikerét meg sem közelítették.

Iyaz most második albumán dolgozik, amiről nemrég megérkezett az első kislemez, a Pretty Girls címet viselő felvétel. Mint említettem, a zenei újdonság Travie McCoy segédletével készülhetett el. A dal hivatalos videoklipje is debütálhatott, melyben természetesen a két előadón kívül, a címhez méltóan, gyönyörű lányok szerepelnek.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus iyaz ft travie mccoy pretty girls iyaz travie mccoy pretty girls iyaz travie mccoy pretty girls official music video iyaz travie mccoy pretty girls klippremier iyaz travie mccoy pretty girls videoklip iyaz travie mccoy pretty girls single iyaz pretty girls

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr813171748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása