Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Alex Gaudino feat. Kelly Rowland - What A Feeling

2011.05.11. 18:05 engyus

Sokatoknak már biztosan nem jelent újdonságot, ha Alex Gaudino nevét halljátok. Az olasz DJ már több remek dallal jelentkezett az elmúlt években. Közülük is talán a Destination Calabria című felvétel az eddigi legsikeresebb. De akár az utolsó kislemezét is említhetném, az I'm In Love (I Wanna Do It) című dalt, amely az utóbbi hetekben igen gyakran csendült fel a rádiókban.

Az 1993 óta lemezlovasként jeleskedő előadó, 2008. októberében adta ki első albumát, My Destination címmel. Ebben az évben pedig várhatóan megjelenhet a DJ második nagylemez is, amely a Magnificent  címet kapta. Az album első kislemezeként jelent meg a már említett I’m In Love című felvétel. Márciusban pedig megérkezett a What A Feeling c. második single is, amit Gaudino, a népszerű énekesnő, Kelly Rowland közreműködésével készített el. Egészen remek felvételről van szó, amely azt hiszem sokatoknak tetszeni fog. Meg merem kockáztatni, hogy az idei nyár egyik legnagyobb slágeréről van szó, melynek a napokban megjelent a hivatalos zenei videója is. A klipben természetesen a zeneszerzőn kívül, Kelly Rowland is aktívan közreműködött.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music alex gaudino kelly rowland what a feeling napi music slágergyanús engyus alex gaudino feat kelly rowland what a feeling alex gaudino kelly rowland what a feeling alex gaudino kelly rowland what a feeling official music video alex gaudino kelly rowland what a feeling klip alex gaudino kelly rowland what a feeling klippremier alex gaudino kelly rowland what a feeling videoklip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr672896260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása