Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Jordin Sparks - The World I Knew

2011.04.03. 22:07 engyus

Jordin Sparks mostanság nagyon rákattant a Disney-filmekre és a főcímdalokra. Októberben a Szépség és a szörnyeteg című Disney klasszikus felújított főcímdalában mutathatta meg énektudását. Természetesen a dal zenei videójában is szerepelhetett. Most pedig egy újabb film betétdalával kedveskedik rajongóinak az American Idol egykori győztese.

Április 22-én, a Föld napján kerül bemutatásra a Disney legújabb természet- és dokumentumfilmje, ami az African Cats címet viseli. A film egy oroszlán- és egy gepárdcsalád mindennapjait követi nyomon. Az afrikai nagymacskák történetét meséli el ez a gyönyörűen fényképezett, megható film, mely a családi kötelékek erejéről szól.

A film főcímdalát Jordin Sparks énekli. A felvétel a The World I Knew címet kapta. A közkedvelt énekesnő főszereplésével készült videoklip a tegnapi folyamán debütált a Disney Channel egyik műsorában. A klipben ízelítőt láthatunk a remek operatőri munkával elkészített természetfilmből is. Egyelőre csak egy kalóz You Tube klippel tudok szolgálni. Szóval, ha törlik, legyetek türelemmel amíg újít szerzek! :)

Szólj hozzá!

Címkék: zene music jordin sparks napi music slágergyanús engyus jordin sparks the world i knew jordin sparks the world i knew klippremier jordin sparks the world i knew videoklip the world i knew jordin sparks the world i knew african cats

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr402797374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása