Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Aston Classical, avagy modern dalok klasszikus köntösben

2011.03.20. 23:04 engyus

Ma, és ha minden jól megy holnap is, egy kicsit elrugaszkodunk az oldal jól megszokott irányvonalától. Kicsit a klasszikus komolyzene felé vesszük az irányt. Na azért nem kell ám megijedni! Azért próbálok hű maradni a trendekhez és az általatok megszokott stílusokhoz. Szóval ne féljetek, nem Mozart és Vivaldi műveiből fogok szemezgetni. Elsőként az Aston nevet viselő formációt szeretném bemutatni Nektek!

Az ausztrál együttest talán nevezhetjük a modern komolyzene megtestesítőjének. Ugyanis napjaink legismertebb és legkedveltebb slágereit dolgozzák fel, mégpedig klasszikus stílusban. A közismert dallamok hegedű, cselló, zongora, gitár és ütős hangszerek megszólaltatásával élednek újjá. Az hat tagból álló formáció ifjú zenészei, kivétel nélkül egy neves zeneiskola növendékei Sydneyben.

Az elmúlt esztendő nagy változásokat hozott az Aston életében. Egyéni és hangulatos felvételeiket elkezdték feltölteni a You Tube-ra, ahol szinte azonnal hatalmas kedvenccé váltak. Ausztrália után, ma már számos rajongóval rendelkeznek, szerte az egész világon. Nemrég leszerződtek a Warner Kiadóval és elkezdtek dolgozni első albumukon. Eddig egytől-egyig, nagyon hangulatos feldolgozásokat készítettek. Megéri meghallgatni őket! Én most Lady Gaga, Born This Way, valamint Rihanna, Rude Boy című felvételeinek klasszikus változatát hoztam el Nektek.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music aston napi music slágergyanús engyus aston classical aston classical lady gaga born this way cover aston classical rihanna rude boy cover aston classical covers aston classical klasszikus feldolgozások

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr492757388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása