Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Michael Jackson - Hollywood Tonight

2011.03.10. 18:15 engyus

Michael Jackson ismét meglepett minket! A decemberben bemutatott Hold My Hand című dal klipje után, ismételten új videoklip készült a popkirály, egy ez idáig ismeretlen dalához. A Hollywood Tonight címet viselő felvétel eddig Jacko archívumában pihent. De ahogy a Hold My Hand c. dalt, ezt a felvételt is megtaláljuk az énekes tavaly kiadott posztumusz albumán.

A felvétel eredetileg Jacko utolsó, Invincible című albumához készült. Végül azonban mégsem kerülhetett fel a lemezre. De most, tíz év elteltével végül mégis kiadásra került, mégpedig a december 10-én bemutatott Michael című album második kislemezeként. A dal február 11-én jelent meg, és szinte azonnal játszani kezdték a világ rádiói.

A megható és nyugodt Hold My Hand után, most egy igazi dinamikus felvétellel lettünk gazdagabbak. Ezt a dinamikát a ma bemutatott zenei videóban is megtaláljuk, hiszen szinte az egész klip erre épül. A videóban egy fiatal lány történetével ismerkedhetünk meg, aki meg szeretné valósítani álmait. Éppen ezért Hollywoodba megy, ahol profi táncos válik belőle. Az pedig szinte már természetes, hogy a remekül táncoló lány példaképe maga Jacko. A klipet egyébként az a Wayne Isham rendezte, aki Michael, You Are Not alone című dalának videóját is 1995-ben. A dal egészen jól sikerült, a klip pedig talán még ennél is jobban!

Szólj hozzá!

Címkék: zene michael jackson music napi music slágergyanús engyus michael jackson hollywood tonight michael jackson hollywood tonight official music video michael jackson hollywood tonight klippremier michael jackson hollywood tonight új klip michael jackson hollywood tonight új dal hollywood tonight

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr82728622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása