Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Jennifer Lopez ft. Pitbull - On The Floor

2011.03.04. 21:23 engyus

Jennifer Lopez elmúlt évekbeli vesszőfutásáról már írtam a közelmúltban, amikor bemutattam legújabb, On The Floor című slágerét. Így ettől most eltekintenék. A Pitbullal közösen készített Lambada feldolgozás kezdetben keltett csak nagy visszhangot. Én úgy látom J.Lo ezzel a dallal sem igazán ütötte meg a kívánt mércét, pedig egészen jó dalról van szó. Az áprilisban megjelenő Love? című album második kislemezeként megjelenő felvétel, hivatalosan február 22-től tölthető le és vásárolható meg.

A felvételt már az itthoni rádiókban is hallhattuk. Igazából annyira nem lett rossz, csak valahogy nem sikerült ízletesen tálalni. Talán a ma bemutatott klip majd rásegít erre az apró visszaesésre! A zenei videóban Jennifer Lopez azért rendesen odateszi magát, és megmutatja, hogy ő bizony még mindig fiatalnak érzi magát. Pitbull pedig hozza a szokásos stílust. Amúgy a klip teljesen megfelel a mai trendeknek, ha azt nézzük, hogy a videóban mennyi reklám és márkajelzés szerepel. Gaga óta ez már nem is meglepő!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus jennifer lopez ft pitbull on the floor jennifer lopez ft pitbull on the floor official music video jennifer lopez ft pitbull on the floor klippremier jennifer lopez ft pitbull on the floor videoklip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr282711218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása