Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Ke$ha - Blow

2011.02.26. 17:31 engyus

Ke$ha nem tud magával mit kezdeni. Vagy teljesen őrült, vagy csupán ennyire unatkozik. Legújabb klipje igazán "betegre" sikeredett. De talán ez nem is annyira szokatlan az elmúlt évben befutott énekesnőtől.

Kesha mindig kimondja, amit gondol, mindig próbál kihívóan öltözködni és dalainak videóiban is mindig próbál valami oda nem illőt bemutatni. Kicsit talán Lady Gaga húzásaira emlékeztethetnek Kesha húzásai. Bár megvallom őszintén, egyelőre közelében sincs Lady Gagának, aki sokszor tudatosan vezet minket az orrunknál fogva, vagy botránkoztat meg bennünket. Keshában szerintem nincs ennyi, de próbálkozik becsülettel.

Második albuma igazából nem hivatalos nagylemez, csupán középlemezként jelent meg november 19-én. A Cannibal címet viselő EP első kislemeze a Who R Who We R című dal volt. Ezt pedig február 8-án, a Blow c. single követhette. Nem meglepő hogy ismét egy pörgős electropop felvételről van szó, amely bármelyik buliban megállja a helyét. Szövege és Kesha szerint is egy tipikus bulislágerről van szó.

A dal zenei videója tegnap debütálhatott, viszont itthon még nem elérhető a hivatalos You Tube változat. A klipnek nem sok mondanivalója van… Kesha unikornisokkal pezsgőzik és bulizik, majd pedig lézerfegyveres párharcot vív James Van Deer Beek-kel. Több ez mint abszurd!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music blow kesha napi music slágergyanús engyus kesha blow kesha blow official music video kesha blow new song kesha blow új klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr252692992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása