Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Clare Maguire - The Last Dance

2011.02.23. 18:30 engyus

Ismét ráakadtam egy pályakezdő brit énekesnőre… Valami hihetetlen, ahogy egymás után bukkannak fel a szigetországban a jobbnál jobb hangú előadók. Talán éppen ezért is maradnak kevesen sokáig a zenei élvonalban, ugyanis telített a zenei piac, nagy a versengés. Mindenesetre a legújabb felfedezettem, Clare Maguire nem egy szokványos pop előadó.

Clare Maguire 1987-ben szültetett Solihullban. Zenei tehetségét ír családjától örökölte, akik nagy zenei múlttal rendelkeznek. Így már hétéves korában énekelt és dalokat írt. Tíz évvel később Clare fogta magát és Londonba utazott, hogy elindítsa zenei karrierét, kapcsolatokat építsen. Saját készítésű demóival bombázta a kiadókat és a zenei producereket. Többek között még Jay-Z-vel is tárgyalt jövőjéről. Végül aztán 2008-ban a Polydor Records mellett döntött és rögtön hozzálátott első albumának elkészítéséhez.

Debütáló kislemeze Ain’t Nobody címen került a boltokba október 18-án, de a felvétel nem hozta meg a várva várt sikereket. Nemrég, február 20-án pedig megjelent az énekesnő második kislemeze is, The Last Dance címen. A felvételt Clare írta Michael Jackson emlékére. Januárban elkészült a hivatalos zenei videó is, amit Ti is megtekinthettek. A különleges hangszínű előadó első albuma pedig február utolsó napján fog megérkezni, Light After Dark címen. Az említett klip után pedig tekintsétek meg azt a felvételt is, ahol élőben került bemutatásra a The Last Dance c. dal!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus clare maguire clare maguire the last dance clare maguire the last dance official music video clare maguire the last dance new song 2011 clare maguire the last dance new arttist 2011 the last dance clare maguire aint nobody

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr272685721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása