Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Jodie Connor ft. Wiley - Now or Never

2011.02.06. 21:20 engyus

Ma ismét nem leszek valami aktuális! Egy kicsit ismét visszanyúlok az elmúlt időszakba, ahol akad még olyan slágergyanús újdonság, amit érdemes megosztani. Itt van például Jodie Connor, a 29 éves brit leányzó, aki már közel sem kezdő zenei téren, de igazi karrierjét csak most kezdi.

Jodie Melanie Connor 1981-ben született. Nevére először a brit Pop Idol nevű tehetségkutató 2003-as szériájában figyeltek fel, ahol ugyan szimpatikus volt sokak számára, de mégsem sikerült sokáig menetelnie. Aztán a tavalyi évben ismét felbukkant a tehetséges énekesnő, mégpedig a Roll Deep nevű formáció slágerlistát is vezető dalában, a Good Times c. felvételben. Itt nem csak az éneklésben, de a dalszerzésben is aktív szerepet vállalt. De készített közös dalt Tinchy Stryder rapperrel el is, akiről legutóbb Melanie Fiona kapcsán írtam.

Hamarosan pedig megjelenhet Jodie Connor első szólólemeze is, melynek munkálatai jelenleg is folynak Los Angelesben. Az album előfutáraként január 16-án jelent meg a Now or Never című kislemez, melyben Wiley is közreműködik. Úgyhogy talán mégis csak aktuális ez az újdonság is. Egészen hallgatható lett a Jodie első dala, remélem Nektek is tetszik. Klip is készült a felvételhez, ami viszont már a múlt évben megjelent, de bízom benne, hogy sokatoknak új lesz még.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus now or never jodie connor jodie connor ft wiley now or never jodie connor ft wiley now or never official music video jodie connor now or never official music video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr332643120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása