Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

McFly - That's The Truth

2011.02.05. 14:31 engyus

A McFly már nem a régi. Eljárt az idő felettük is. A négy fiú szemmel láthatóan már nem az a felszabadult tinédzser, akikért lányok millió voltak oda. Megöregedtek ők is. Na de azért túlzásokba ne essünk, fiatalok még ők, úgyhogy inkább mondjuk azt, megkomolyodtak és felnőttek.

Novemberben jelenhetett meg hatodik stúdióalbumuk, Above The Noise címmel, melyről már két kislemez is közkinccsé vált az elmúlt hónapokban. Elsőként a Party Girl, amit a Taio Cruzzal közösen készített Shine A Light követhetett. Már ezen dalokból is látszott, hogy a banda stílusbeli változásokon is átesett. Új dalaik már közel sem annyira dinamikusak és felszabadultak, mint évekkel ezelőtt. Ám ez közel sem baj.

Jó példa erre a március 6-án megjelenő harmadik kislemez is, amely That’s The Truth címen látott napvilágot. A dal hivatalosan január 15-én került először lejátszásra a BBC Radio 2 jóvoltából. A minap megjelent a dal zenei videója is, amit január közepén forgattak a fiúk. Eredetileg csak később szerették volna megjelentetni, de mivel sok kalóz verzió felkerült már az internetre, nem vártak tovább.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music mcfly napi music slágergyanús engyus mcfly that s the truth mcfly that s the truth official music video that s the truth napi musmcfly that s the truth

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr572640135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása