Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Rihanna ft. David Guetta - Who's That Chick 3.0

2011.01.28. 22:04 engyus

Szeptember óta húzódó történetre került pont a mai napon. Az elszánt blogolvasók már szeptemberben megnézhették Rihanna és David Guetta közös dalának videóját, azaz a Who’s That Chick c. sláger klipjét. Aztán októberben jött a második verzió is, most pedig a harmadik is, ami a végső, hivatalos változat.

Az első változat egy amerikai chips reklámkampányának részeként jelent meg Amerikában, ahogy ha jól tudom a második is ehhez kötődött. A második verzió szinte teljesen megegyezett az első történetével, viszont darkosabb stílusban, esti verzióban készült el. Természetesen a megjelenés nem volt hivatalos.

A mai napon pedig váratlanul debütált a dal klipjének harmadik változata is. Az eredeti verzió képkockáit, és új, David Guettával kibővített jeleneteket felhasználva készült el a hivatalos verzió, Jonas Akerlund rendezésében. A dal még mindig elképesztően jó, így nem meglepő hogy helyet is kapott David Guetta legújabb, One More Love címet viselő albumán is!

Szólj hozzá!

Címkék: music rihanna napi music slágergyanús engyus rihanna ft david guetta who s that chick rihanna david guetta whos that chick official music video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr282622058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása