Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

2011 Reménységei # 3.

2011.01.17. 18:12 engyus

Az elején azt hittem, hogy az idei rovat rövidke kitérő lesz csupán. De az élet másként gondolta! Ma például egy olyan fiatal énekesnőre bukkantam… Nem találok szavakat. Ha róla nem fogunk hallani 2011-ben, akkor valami nem jól működik a zeneiparban!

Jessica Ashley egy 18 éves New York-i lány, aki fiatal kora ellenére rendkívül tehetséges. Az éneklésen kívül a dal- és zeneszerzésben is igen otthonosan mozog, valamint kiválóan zongorázik. Minden úgy kezdődött, ahogy a jelenkori tinisztároknál kezdődni szokott. Jessica kedvenc előadóinak slágereit dolgozta fel, és töltötte fel a  You Tube-ra. Szerintem eddig meglepően kevesen tekintették meg videóit, pedig már itt elképesztő előadásokat hallhatunk.

Nagy szerencséjére azonban mégis felfedezték és az elmúlt évben már első albumának előkészületeit végezte. Az elmúlt esztendőben olyan napjainkban elismert zenei producerekkel dolgozott együtt, mint Sean Garret (Beyonce, Nikki Minaj), Sham & Motesart (Willow Smith, Leona Lewis), Willie Baker (Pink), Alan 'Nglish (Taio Cruz, Cee-Lo).

Jessica pár napja tette közzé az interneten legújabb dalát, Near Me címen. Valószínűleg a dallal a jövőben megjelenő debütáló album kislemezeként is találkozhatunk majd. Most ez a dalt és egy Katy Perry feldolgozást mutatom be Nektek. Szerintem egészen elképesztő tehetségről van szó, akiben van egy kis Mariah Carey, egy kis Christina Aguilera, Leona Lewis és Alicia Keys is. Nem lehet véletlen, hogy ezek az előadók is szerepelnek kedvenc énekesei között. Remélem hallani fogunk róla hamarosan!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music ashley jessica napi music slágergyanús engyus 2011 remenysegei 3 ashley near me ashley new artist 2011 ashley new song talent 2011

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr652590969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása