Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Ricky Martin - The Best Thing About Me Is You

2011.01.16. 21:10 engyus

Az 1998-as franciaországi labdarúgó világbajnokság betétdala hatalmas slágerré vált a vb-t követően. Ricky Martin ezzel a dallal tette meg az első lépést a világhírnév felé, ugyanis a The Cup of Life című dal elképesztően sikerese lett. Természetesen helyet is kapott a puerto ricoi-i énekes áttörő albumán.

A Grammy-díjas énekes azóta több nagy slágerrel is szerepelt a toplistákon, egy ideje azonban nem nagyon hallottunk róla. Utolsó albuma 2007-ben jelent meg, azonban négy év után, idén februárban megérkezik a következő. Ricky Martin kilencedik stúdióalbuma, a Music + Alma + Sex címet kapta. Előreláthatóan február 1-én fog megjelenni. Ha minden igaz az új nagylemez angol és spanyol dalokat egyaránt tartalmaz. A The Best Thing About Me Is You c. első kislemez angol nyelven debütálhatott november 1-én. Úgy néz ki, sikeres lehet, ugyanis a Billboard Latin Pop Songs listáján az első helyig jutott. A dalhoz készült zenei videót december végén forgatták Miamiban, és az elmúlt napokban mutatták be.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music ricky martin napi music slágergyanús engyus ricky martin the best thing about me is you ricky martin the best thing about me is you official music video the best thing about me is you

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr842588779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása