Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Melanie Fiona - Gone And Never Coming Back dalpremier

2011.01.15. 17:33 engyus

Az elmúlt évben igazán kedvelt sláger vált itthon Melanie Fiona,  című felvételéből. Még ma is nap, mint nap felcsendül a hazai rádiókban. Nem csoda, hiszen tényleg egy remek dalról van szó. A kanadai énekesnő jelenleg második albumán dolgozik, melyről már meg is érkezett az első dal.

Ha minden jól megy, a 2009-es The Bridge c. albumot idén nyáron egy újabb követi. A tervek szerint júliusra készül el a The MF Life címet viselő Melanie Fiona album. Az új nagylemezről egyelőre nem sokat tudunk, az azonban egészen biztos, hogy január 11-én megjelent az első hivatalos kislemez, Gone And Never Coming Back címen. Első hallásra akár azt is hihetnénk, hogy Alexandra Burke énekel, de ez természetesen nem így van. Tény, hogy a két hölgy hangszíne és stílusa nagyon hasonló. Az új dal szerintem nagyon jó lett, egy hamisítatlan ballada, kellemes zenével és énekhanggal.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus melanie fiona melanie fiona gone and never coming back melanie fiona gone and never coming back new song single 2010 gone and never coming back

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr92586076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása