Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Avril Lavigne - What The Hell dalpremier

2011.01.03. 22:03 engyus

No hát akkor kezdődjön el ténylegesen az újév! Két napig nem írtam újdonságokról, de gondolom ti is inkább a szilveszter éjszakai bulit meg az újévi rétest pihentétek ki. Az év első bejegyzése egy nagy visszatérőhöz, Avril Lavigne-hez kötődik.

Már az Alice In Wonderland c. film betétdalának megjelenésekor köztudottá vált, hogy Avril hamarosan új lemezt készít. Az új albumon természetesen az Alice című betétdal is megtalálható lesz. A várakozásokhoz képest kicsit késik a Goodbye Lullaby című Avril album megjelenése. Most úgy tűnik, hogy hivatalosan március 8-án debütál a nagylemez. Január 7-én pedig az első kislemez, What The Hell címen. A kanadai énekesnő legújabb dalát egy újévi, amerikai showműsorban adta elő elsőként. Hallottam már tőle jobbat is, ami azt illeti, de hátha nektek jobban bejön az év első újdonsága!

Szólj hozzá!

Címkék: zene avril lavigne music napi music slágergyanús engyus avril lavigne what the hell dalpremier avril lavigne what the hell new song avril lavigne what the hell 2011 what the hell

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr452558540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása