Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

DJ Earworm - United State of Pop 2010 (Don't Stop the Pop)

2010.12.31. 18:16 engyus

Elérkezett a 2010-es év utolsó napja. Ez volt az első teljes év a Napi Music életében. Ha lehet mondani, zeneileg abszolút változatos esztendőn vagyunk túl. A popvilág nem hazudtolta meg önmagát. Remek dalok, slágerek születtek, új előadók tűntek fel. Lady Gaga végleg bevéste nevét a zene történelemkönyvébe, Katy Perry és Rihanna szárnyalt, Justin Bieber világsztárrá nőtte ki magát, Eminem visszatért, Kesha, Jason Derulo és Bruno Mars világszerte ismert lett… És ez csak néhány momentum az elmúlt zenei év történései közül!

Túl vagyunk egy Megasztáron, egy X Faktoron is, számtalan klip és album jelent meg. Azt hiszem bőségesen csemegézhettünk a zenék közül az idei évben. Stílszerűen ismét az év legjobb dalainak zseniális összeállításával zárnám le az évet. Mégpedig az egyre elismertebb és felkapottabb DJ Earworm, Don’t Stop The Pop c. mash up-jával. Az elmúlt években megszokottá vált, hogy az amerikai DJ szilveszter közeledtével elkészíti a az amerikai Billboard lista 25 legjobbjának videós és zenei remixét.

A dalok pontos felsorolását a hivatalos You Tube változat inforációi között megtaláljátok. Túl hosszú lenne leírni, de azt hiszem szinte mindegyiket fel fogjátok ismerni. A remix ide kattintva letölthető! Én ezzel az összeállítással valamint az utána következő agyament meglepetéssel kívánok Nektek nagyon boldog, sikerekben és zenei élményekben gazdag új évet!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus dj earworm united state of pop 2010 don t stop the pop de earworm

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr862551056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása