Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Kat Deluna - Party O'Clock

2010.12.17. 22:33 engyus

A mai napra csak egy bejegyzés jutott. Ez a post egy olyan énekesnőről szól, aki folyamatosan küzd a hírnévért, mégsem ért el világraszóló sikereket. Eddig. A dominikai származású amerikai énekesnőről, Kat Delunáról van szó.

Amerikán kívül nem örvend túl nagy ismertségnek a fiatal előadó. Pedig vannak egészen jó felvételei is. Az Akonnal készített Push Push című dalát már én is bemutattam korábban. De eddigi két lemez számtalan jó hangulatú dalt tartalmaz.

Mint említettem, nálunk még nem sokan ismerik, a rádiók nem igazán játsszák dalait. Ezért Kat úgy döntött megpróbál betörni az európai zenei életbe. Második albuma Inside Out címen, elsőként Európában jelenhetett meg az ősz folyamán. Ezen az albumon találjuk meg a Party O’Clock című dalt, amely Kat Deluna soron következő kislemeze. Már a zenei videó is elkészült, ami a napokban debütált az interneten.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music kat deluna napi music slágergyanús engyus kat deluna inside out kat deluna party o clock kat deluna party o clock official music video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr302522950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása