Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Ke$ha - We R Who We R

2010.12.02. 21:57 engyus

Ahogy Kesha megígérte, meg is érkezett legújabb videoklipje. És ez már nem a régi dalok egyikéhez, hanem a vadonatúj, nemrég megjelent Cannibal című EP első kislemezdalának videója.

Az év eleji debütáló album után, most egy szűkebb kínálatú középlemezzel állt elő az év meglepetés énekesnője. A Cannibal november 19-én jelenhetett meg, melynek mostanság a legkedveltebb dala a We R Who We R című felvétel. Kesha új slágere az albumot majd egy hónappal megelőzve, október 22-én debütálhatott.

Az újdonság tipikus electropop, azaz hamísítatlan Kesha dal lett. A toplistákon eddig jól szerepelt. Az amerikai Billboard Magazin Hot 100-as listáján például rögtön egy első hellyel debütált. A Hype Williams által rendezett klipet Los Angelesben forgatták. A ksifilm ma került bemutatásra. Kesha ebben a videóban valami újat akart kipróbálni, ezúttal eddig nem annyira kihangsúlyozott szexis oldalát próbálta megmutatni a rajongóknak.

Szólj hozzá!

Címkék: ke$ha we r who we r ke$ha we r who we r official music video kesha we r who we r official music video kesha we r who we r kesha we r who we r új klip kesha we r who we r cannibal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr772489377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása